latinica  ћирилица
14/09/2024 |  13:26 ⇒ 13:27 | Аутор: СРНА

Петровић: Требиње мора да настави са развојем

Предсједник Градског одбора СНСД-а у Требињу Лука Петровић поручио је да овај град мора да настави са развојем и да се то може остварити са СНСД-овим кандидатом за градоначелника на предстојећим изборима Мирком Ћурићем и коалиционим партнерима.
Лука Петровић - Фото: СРНА
Лука ПетровићФото: СРНА

- Требиње је веома напредовало у протеклих осам година и нема разлога да такво Требиње не настави започете и нове пројекте - рекао је Петровић, који је и носилац листе одборника за Скупштину града.

Он је навео да су Требињу потребни људи који знају процесе, проблеме и грађане, те нагласио да Мирко Ћурић има 19 година радног искуства у локалној управи, да је породичан човјек, рођени Требињац и има троје дјеце.

- Ми не причамо, ми радимо - истакао је Петровић, који је указао на до сада реализоване пројекте, као и на платформу СНСД-а у којој се види шта ће све бити урађено.

Кандидат СНСД-а за одборника у Скупштини града Требиња Здравко Бутулија рекао је да је почаствован што му је партија којој припада 24 године поново указала част и повјерење да буде кандидат СНСД-а на предстојећим изборима.

- Свих претходних година, изборних циклуса, имали смо изузетно снажне и јаке кандидате за градоначелнике и одборнике. Мислим да овај пут имамо најјачу листу и да ћемо на оба нивоа побиједити - додао је он.

Градски одбор СНСД-а у Требињу дијелио је данас на Тргу слободе у овом граду промотивни материјал.