latinica  ћирилица
14/09/2024 |  11:53 ⇒ 11:56 | Аутор: РТРС

Дамјановић: Станивуковић обмањује и понижава грађане Бањалуке

Најновија представа Драшка Станивуковића са лажним "картицама пријатељства" још једном је показала до које мјере је овај човјек спреман да обмањује и понижава грађане Бањалуке. У покушају да сакрије потпуни фијаско свог популистичког пројекта, Станивуковић сада обећава да ће град из буџета покрити трошкове грађана, али заборавља да им јасно каже једну кључну ствар: они сами плаћају те "попусте" кроз буџет - изјавила је Тамара Дамјановић, народни посланик СПС-а.
Тамара Дамјановић - Фото: Уступљена фотографија
Тамара ДамјановићФото: Уступљена фотографија

Ово је још један очигледан доказ нестручности и неспособности актуелне градске управе, која није способна да управља ни најосновнијим питањима без прављења штете грађанима, каже Дамјановићева.

- Умјесто да понуди рјешења која би олакшала живот Бањалучанима, Станивуковић је одлучио да се игра са њиховим новцем и повјерењем, а када та игра пропадне, окрене се њиховим џеповима да покрије сопствене лажи. Ово није политика, ово је срамота - истиче Дамјановићева.

Он јео поручила да је вријеме да се стане на крај овој аматерској власти и да Бањалука заслужује озбиљно и одговорно руководство, а не, како каже, групу политичких авантуриста који не могу да испуне основна обећања. Додала је да свака нова лаж води град дубље у хаос, а грађани Бањалуке то више не смију трпити.

- Нема више чекања и праштања – град мора престати бити талац неодговорних људи! На наредним изборима, Бањалука има прилику да се ослободи ове политичке преваре и изабере људе који ће јој вратити достојанство и сигурну будућност - нагласила је Дамјановићева.