latinica  ћирилица
10/09/2024 |  18:58 ⇒ 20:13 | Аутор: СРНА

Додик: Лазић ће добити мандат, његов тим су људи са визијом

Лидер СНСД-а Милорад Додик рекао је на предизборном скупу у Шековићима да ће кандидат за начелника општине Миладин Лазић послије свега што је урађено добити мандат на наредним локалним изборима.
Скуп СНСД у Шековићима - Фото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
Скуп СНСД у ШековићимаФото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Додик је окупљенима поручио да имају људе који имају визију и воде их, те да су они богатство које треба чувати.

Он је истакао да Лазић има подршку руководства СНСД-а, те је обећао још већу финансијску подршку када је чуо визију Лазићевог тима и пројекте које планирају да реализују.

Бираче је позвао да се окупе око идеје коју има Лазић, истакавши да ће направити уређене Шековиће.

Захвалио је за подршку коју је добијао све ове године, нагласивши да је 20 година на челу Владе или Републике или члан Предсједништва, на најодговоријим пословима, те да је подршку увијек схватао као одговорност, а не као привилегију.

Додик је рекао да Република Српска са становишта унутрашње организације и своје моћи није у тешком стању, те да зато хоће да зауставе њено руководство.

Окупљенима је поручио да не треба да се брину за пензије и плате које долазе са републичког нивоа, јер ће увијек стићи. "Српска има потенцијал да то уради", нагласио је Додик.

Према његовим ријечима, Република Српска је држава српског народа, у којој могу да живе други и другачији, али треба и да је поштују.

- У Републици Српској се живи у слободи, наша слобода је наша држава, ако неко не вјерује треба да оде у Босански Петровац, Ливно и види како живе српски повратници - рекао је Додик.

Додик је истакао да је поносан на то што је руководећи Републиком Српском обновљено и изграђено више од хиљаду цркава.

Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић рекао је да су Шековићи на правом путу, да не смију да стану и да 6. октобра грађани одлучују.

- Важно је да 6. октобра сачувамо СНСД као најјачу политичку опцију у БиХ и Додика као лидера српског народа - истакао је Вишковић.

Лазић је истакао да је градски базен печат града у који су уложили 700.000 КМ, као и 24 километра асфалтираних локалних путева, те реновирано обданиште, средња школа.

- Градимо спомен-обиљежје у насељу Тишча и водовод у Папраци. Вриједност капиталних инвестиција за четири године износи више од пет милиона КМ. Наставићемо исти интензитет улагања, а све захваљујући подршци Владе и предсједника Српске - рекао је Лазић.

Он је позвао бираче да 6. октобра изађу на изборе и гласају за листу СНСД-а и њега као кандидата за начелника општине да би Шековици наставили да иду напријед.

Окупљенима је данас представљена одборничка листа СНСД-а у Шековићима.