latinica  ћирилица
01/09/2024 |  21:49 ⇒ 21:55 | Аутор: РТРС

Стевандић: Сви позвани на отварање Дома здравља "Србија" у Станарима

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић поручио је да су сви позвани на сутрашње свечано отварање Дома здравља "Србија" у Станарима.
Дом здравља "Србија" Станари (Фото: x.com/nenad_stevandic) -
Дом здравља "Србија" Станари (Фото: x.com/nenad_stevandic)

- Добродошли у Станаре на отварање Дома здравља "Србија", који је изградила Република Србија и који отвара предсједник Републике Србије. Дакле, трипут Србија. Сви сте позвани. Весели се српски роде! - навео је Стевандић у објави на друштвеној мрежи "Икс", гдје је објавио фотографије новоизграђеног Дома здравља освијетљеног у бојама тробојке, као и билборда захвалности становника општине Станари предсједнику Србије Александру Вучићу.

У Станарима ће сутра бити уприличена свечаност поводом отварања новог објекта Дома здравља "Србија", чију изградњу је финансирала Влада Србије.

Отварању ће присуствовати предсједник Републике Српске Милорад Додик, предсједник Србије Александар Вучић, српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић, а најављен је богат културно-забавни програм.