latinica  ћирилица
01/09/2024 |  16:59 ⇒ 17:00 | Аутор: СРНА

Цвијановић пожељела срећну и успјешну нову школску годину

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић пожељела је срећну и успјешну нову школску годину свим ученицима, њиховим родитељима и просвјетним радницима.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

- Посебне честитке упућујем првачићима, којима желим срећан почетак једног новог доба са жељом да им школа буде мјесто гдје ће стицати драгоцјена знања, вјештине и пријатеље, али и праве животне вриједности - истакла је Цвијановић.

Она је нагласила да је на дугом путу образовања и стасавања у људе, поред родитеља, незаобилазна улога просвјетних радника и њихова племенита мисија у васпитно-образовном процесу.

Цвијановић је изразила захвалност за активно учешће у изградњи будућности младих, а обавеза иниституција Републике Српске је да у континуитету стварају претпоставке и услове за развој школства и унапређење образовног система у цјелини.

- Драги ученици, желим вам што бољи успјех у новој школској години, да успјешно савладате све препреке и будете вриједни и упорни у остваривању својих циљева и амбиција - нагласила је Цвијановић у честитки поводом почетка нове школске године.