latinica  ћирилица
28/08/2024 |  20:50 ⇒ 22:07 | Аутор: РТРС

Цвијановић отворила Међународни рукометни ТВ турнир; Добој центар великих догађаја (ФОТО)

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић отворила је вечерас Међународни рукометни ТВ турнир шампиона у Добоју.
Цвијановић у Добоју - Фото: РТРС
Цвијановић у ДобојуФото: РТРС

Цвијановић је захвалила свима који су допринијели томе да Добој настави да буде мјесто једног спортског догађаја који нас окупља и приказује снагу наших спортиста,

- Сви смо поносни на ову сјајну спортску манифестацију и желим да се ова прича настави. Сам догађај пратиле су и позитивне ствари и недаће, али оно што је остало сјајно јесте наша жеља да се такмичимо и побјеђујемо и да одржимо Добој као центар заједан овакав догађај.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Međunarodni rukometni TV turnir šampiona u Doboju najznačajniji je sportski događaj za ovaj grad i Republiku Srpsku, izjavio je gradonačelnik Doboja Boris Jerinić који се захвалио za podršku predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, srpskom članu Predsjedništva BiH Željki Cvijanović, Vladi Srpske i svim donatorima.

 

Предсједник Организационог одбора турнира Данијел Шарић истакао је да је циљ да се диже љествица квалитета и да се бренд ТВ турнира врати на старе стазе, а у томе успијевају уз велику подршку институција Републике Српске и руководства града.

На турниру, који ће трајати до недјеље, 1. септембра, учествоваће седам врхунских екипа.

У групи "А" играће "Загреб" из Хрватске, "Татабање" из Мађарске, "Пелистер" из Сјеверне Македоније и "Црвена звезда" из Србије.

У групи "Б" домаћин ће бити "Слога" из Добоја, "Бешикташ" из Турске и "Ел Ахли" из Египта.

Турнир почиње сусретом екипа "Татабање" и "Загреб".

Све мечеве са турнира можете пратити на нашем програму.