latinica  ћирилица
26/08/2024 |  12:32 ⇒ 14:30 | Аутор: РТРС

Лукић: Уз пун Градски стадион можемо до новог подвига

Реми на "Групама арени" Борца и Ференцвароша одшкринуо је врата групне фазе Лиге Европе, али црвено плави чврсто су на земљи.
Јово Лукић - Фото: РТРС
Јово ЛукићФото: РТРС

Након кратког предаха екипа се вратила у пуни тренажни процес и циља велики подвиг. Ипак, сви су свјесни тежине посла који нас чека у реваншу.

- У Будимпешто смо одиграли веома добру утакмицу и остварили смо примарни циљ, а то је да имамо активам резултат и да у Бањалуци рјешавамо питање проласка у групну фазу Лиге Европе. Знамо и да Ференцварош долази са истим циљем, а на нама је да поново покажемо свој квалитет. Озбиљна су екипа, имају одличне индивидуалце, али и ми имамо своје адуте. Рецепт је јасан, морамо да будемо сконцетрисани свих деведесет минута и да се боримо за сваку лопту. Увјерен сам и у велику подршку са трибина - каже Борчевац, Јово Лукић.

Црвено-плави овог европског љета пишу златне странице клупске историје.

- Направили смо велики успјех пласманом у групну фазу европског такмичења, а сада имамо прилику да се изборимо и за Лигу Европе. Екипа је показала велико заједништво, сви смо као један и то се види на терену. Требало нам је мало времена да пронађемо ритам и сматрам да ћемо још више напредовати сваком новом утакмицом. Мишљења сам да сви навијачи Борца могу да се поносе оствареним резултатима до сада. Довољно је погледати резултате осталих клубова из региона и онда је јасно да смо остварили огроман успјех. На овоме се нећемо зауставити и објеручке ћемо зграбити сваку шансу која нам се укаже за нешто више - рекао је Лукић.

Навијачка подршка дала је вјетар у леђа Бањалучанима на европском путу.

- Лијепо је видјети да се у Бањалуци тражи карта више, а још љепше је видјети наше навијаче на европским гостовањима. Хвала им на свему. Увијек су уз нас и то мора да се цијени. На нама је да на терену играмо срцем за Борац и да се добрим партијама одужимо за подршку - каже Лукић.