latinica  ћирилица
21/08/2024 |  14:41 | Аутор: РТРС

Каран и Кострешевић у Требињу: МУП гарант безбједности

Министар унутрашњих послова Републике Српске Синиша Каран посјетио је данас, заједно са директором Полиције Републике Српске Синишом Кострешевићем Полицијску управу Требиње, гдје је разговарао са начелником Полицијске управе Синишом Лакетом и сарадницима.
Каран и Кострешевић у Требињу - Фото: Уступљена фотографија
Каран и Кострешевић у ТребињуФото: Уступљена фотографија

Лакета је упознао Карана и Кострешевића са стањем безбједности на територији ове управе, које је оцијењено као задовољавајуће, саопштено је из ПУ Требиње.

Каран се осврнуо на догађај који се десио прије два дана у мјесту Зови До, на подручју општине Невесиње, наводећи да се ради на откривању идентитета нападача.

Каран и Кострешевић су обишли и Јединицу жандармерије Полицијске управе Требиње, похваливши професионалну и брзу реакцију припадника ове управе приликом рјешавања кризне ситуације у мјесту Зови До.

- Ово је један од многобројних примјера у којима је МУП, Полиција Републике Српске својом професионалношћу, законитошћу и храброшћу показала да је гарант безбједности живота свих грађана Републике Српске и њихових имовина - рекао је Каран.

Он је похвалио и Окружно јавно тужилаштво у Требињу, истичући да је ово одличан примјер сарадње институција.