latinica  ћирилица
20/08/2024 |  07:21 ⇒ 07:24 | Аутор: ТАНЈУГ

Фудбалери Црвене звезде вечерас против Бодеа у плеј-офу за Лигу шампиона

Фудбалери Црвене звезде вечерас од 21 сат гостују норвешком Боде Глимту у првом мечу плеј-офа за пласман у Лигу шампиона.
ФК Црвена звезда - Фото: РТРС
ФК Црвена звездаФото: РТРС

- Дуго играју у истом систему, дисциплиновани су, шампиони своје земље, сигурно ће бити агресивни, али одговорићемо нашом агресијом. Биће то "рововска битка" у сваком случају - рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић на конференцији за медије.

Мој тим ће увек респектовати противника, али никога се не плашимо. Две су утакмице, размишљамо само о првој, навео је Милојевић.

- Очекујемо "брзу" утакмицу, вјештачка трава, не знам хоће ли бити кише. Ниси то нама уобичајени услови, играли смо у Панчеву на вештачком терену, али потпуно су различите. Бодо игра хитро, кратким пасовима и мораћемо што прије да се адаптаримо на терен - истакао је Милојевић.

Омри Глазер није допутовао у Норвешку и браниће Марко Илић.

- Нема ништа ново, због предострожности, плус није тренирао, а имам и велико повјерење у Марка, бранио је овдје, има квалитет, честитам му позив из репрезентације, а за стартних 11, видјећемо. Ту су сви, на располагању, укључујући и посљедње појачање Вању Дркушића. Шансе су сигурно 50:50, али нека Боде буде благи фаворит - нагласио је Милојевић.

- Имају континуитет, у сред су сезоне, играју на домаћем терену, али имамо и ми своје цјљеве и желимо да доведемо клуб тамо где му је место - поручио је Милојевић.

Реванш се игра 28. августа на "Маракани".