latinica  ћирилица
16/08/2024 |  12:08 ⇒ 12:44 | Аутор: РТРС

Золак о исправности воде у бањалучком Водоводу

Док год Водовод Бањалука испоручује воду грађанима, будите сигурни да је исправна за употребу, рекао је директор овог предузећа Александар Золак.
Александар Золак - Фото: СРНА
Александар ЗолакФото: СРНА

- Ово кратко обраћање је реакција на дезинформације које посљедњих дана шире индивидуе које су сплетом несретних околности нешто као битно у здравству Републике Српске. Из личног искуства, нажалост, знам да аргументи, чињенице и здрав разум не пролазе када са друге стране имате њих и сличне њима - каже Золак.

Истиче да "полемисати с људима који лијече пацијенте техничким кисеоником, успут тврдећи да је тај кисеоник бољи од медицинског, је испод сваког нивоа".

- Не желећи да ме увуку у блато, које такви називају "политиком", и у којем уживају спуштајући све на њихов ниво, за добронамјерне, разумне људе имам само једну чињеницу, коју овим путем наглашавам - док год ваш Водовод испоручује воду, будите сигурни да је исправна за употребу. У случају да се настави оваква пракса, нећемо се устручавати да поднесемо кривичне пријаве за дизање и ширење панике, али и за клевету - навео је Золак.