latinica  ћирилица
07/08/2024 |  15:44 ⇒ 15:50 | Аутор: РТРС

Породични фестивал на Јахорини од 23. до 25. августа

На Јахорини ће од 23. до 25. августа бити одржан први Породични фестивал, у оквиру којег ће малишани и њихови родитељи моћи уживати у разноврсном едукативном и забавном програму. И овим садржајем биће употпуњена љетна сезона на олимпијској планини.
Јахорина, љетња сезона - Фото: РТРС
Јахорина, љетња сезонаФото: РТРС

Директор Олимпијског центра "Јахорина" Дејан Љевнаић рекао је да ће први Породични фестивал понудити мноштво забаве, за шта ће се побринути глумци и аниматори Ненад Окановић и Бојан Ивковић, док ће за родитеље бити уприличене радионице и предавања.

Љевнаић је посебно издвојио предавање професора Ранка Рајовића.

- Биће одличне теме које ће нас едуковати као родитеље и олакшати нам да можда остваримо бољу комуникацију са својом дјецом и да уложимо у њихово знање и образовање - рекао је Љевнаић.

Окановић је путем видео-линка рекао да је узбуђен што ће се са малишанима дружити на Јахорини, његовој омиљеној планини на којој је направио прве скијашке кораке.

- Драго ми је да је Јахорина враћена на туристичку мапу, али и због тога што његује породичне вриједности. Све вријеме фестивала ћемо бити ту и дружити се са дјечицом - навео је Окановић.

Промоција здравих навика и природе, али и едукација циљ је Породичног фестивала који намјерава да свим посјетиоцима пружи незаборавне тренутке, а Јахорину учини омиљеним мјестом за породичне излете.