latinica  ћирилица
29/07/2024 |  16:21 ⇒ 17:23 | Аутор: РТРС

Туча и пресретање у Теслићу - у све се умијешала и политика (ВИДЕО)

Туча у локалном кафићу у Теслићу, а потом и пресретање и премлаћивање двојице младића на локалном путу резултирало је пријавом полиције против четири лица, због сумње на насилничко понашање. Један од осумњичених је потпредсједник теслићког СНСД-а Срђан Кљечанин који одбацује оптужбе. У цијели случај умијешала се и политика.
ПУ Добој - Фото: СРНА
ПУ ДобојФото: СРНА

Медији подобни начелнику Теслића објавили су да је у тучи учествовао и локални повјереник СДА Ален Сеферовић, иако се то у полицијском извјештају не наводи. Због свега, најављује тужбу против начелника. Тврди да му Миличевић ставља мету на чело након што га је пријавио полицији због злоупотребе.

Полиција је саопштила да је поднијела кривичну пријаву против четири лица због насилничког понашања. Два младића из Теслића пријавила су полицији да су их четворица, наприје пресрели возилом, а потом претукли. Томе је претходила туча у локалном кафићу, гдје је повреде задобио и Срђан Кљечанин, замјеник предсједника СНСД-а Теслић . Због тога је, тврди, завршио на операцији у Београду. Шокиран је пријавом против њега и одбацује све оптужбе.

- Једно лице ме ударило флашом, пукао ми је нос и добио сам потрес мозга. Нисам у току тога ко га је пресрео. Како сам ја могао да га јурим са таквим повредама? - рекао је Кљечанин.

У цијелој причи нашао се, ни крив ни дужан Ален Сеферовић, актуелни повјереник СДА у Теслићу. Поједини медији су објавили да је и он учествовао у тучи. Сеферовић тврди да иза тога стоји начелник Теслића. Најављује тужбу.

- Имам све доказе да се спорне ноћи нисам налазио изван куће. Миличевћ на најпрљивији, њему својствен начин покушава да ме дискредитује. Ја сам кључни свједок у истрази која је покренута против њега гдје је изнуђивао новац, рекетирао, и трговао утицајем - рекао је Сеферовић.
Милчевић одбацује оптужбе!

- Нису то људи достојни да ја њих коментаришем. Ко је он да ја њему одговарам на његове глупости? Не занима ме, никоме ништа нисам рекао нити постоји било гдје моја изјава, нигдје, то је ствар истражних органа МУП-а и осталих.  Не интересује ме уопште - навео је Миличевић.

Није први пут да се пред изборе у Теслићу прави атмосфера несигурности, каже Кљечанин.

- Начелник, а и остали на разним порталима и медијима прави у посљедње вријеме ту несигурност. Угрожавају људе. То је све политичка игранка - самтра Кљечанин.

О повријеђенима у тучи у угоститељском објекту полиција нема сазнања. Од три лица која тврде да су пресретнута возилом и претучена, једно је са лакшим повредама задржано у добојској болници. Стабилног је стања и вјероватно ће ускоро бити пуштено.