latinica  ћирилица
26/07/2024 |  11:50 ⇒ 12:22 | Аутор: Независне

Тражи се карта више за Борац-ПАОК (ФОТО)

Бањалука ових дана одише посебном атмосфером, а главни узрок за то је фудбал. Пролазак против албанског шампиона Егнатије те прије неколико дана добра представа у Солуну, дају за право свима да вјерују. Да вјерују да је европски фудбал у Бањалуци могућ.
ПАОК - БОРАЦ (Фото: www.instagram.com/fkboracbanjaluka/) -
ПАОК - БОРАЦ (Фото: www.instagram.com/fkboracbanjaluka/)

Пораз од 3:2 од ПАОК – а, не само да је активан резултат него ''црвено-плави'' могу да искористе подршку и домаћи терен и направе једно од највећих изненађења које су ови простори видјели. Жеља, воља и вјера су ту, а управо подршка са трибина може да буде тај пресудни фактор који ће бањалучки клуб погурати преко циљне линије.

      View this post on Instagram

A post shared by ФК Борац Бања Лука (@fkboracbanjaluka)

Тог 10. јула када је на ''Градски стадион'' стигла Егнатија, град на Врбасу дуго није била уједињенији када је у питању нека спортска манифестација, а сада, бар према ''шушкању'' које се може чути улицама Бањалуке, већ се тражи карта више.

Еуфорија није дуго била већа. Атмосфера се из дана у дан доводи до усијања, а нема дилеме да ће 31. јула Платонова 6 да прокључа.

Карте су пуштене у продају, али већ их нема довољно. Али нема довољно ни мјеста која могу да приме толико интересовање које реванш утакмица Борца и ПАОК – а привлачи на себе.