latinica  ћирилица
04/07/2024 |  15:29 ⇒ 15:30 | Аутор: srpskainfo.com

Селак: Спремни за изборе, увијек уз народ и своју Републику Српску

Социјалистичка партија Српске (СПС) ће на предстојеће локалне изборе изаћи са сопственом листом у 33 града и општине широм Републике Српске и ФБиХ.
Горан Селак - Фото: Уступљена фотографија
Горан СелакФото: Уступљена фотографија

Предсједник СПС-а Горан Селак поручује да су, под слоганом "За српску треба имат&рсqуо; душу“, спремни да покажу своју снагу и посвећеност грађанима у сваком дијелу Српске.

–"За Српску треба имат' душу", није само празна фраза. То је суштина онога у шта вјерујемо и шта радимо. У нашем слогану крије се аутентична љубав према нашем народу и земљи. Душа је оно што покреће сваког од нас да свакодневно радимо за бољу будућност Републике Српске. СПС је партија која комбинује три неопходне политичке категорије за успјешну и јаку Републику Српску, а то су патриотизам, знање и традиционалне вриједности – рекао је Селак.

Из СПС-а поручују да њихови чланови посједују неспорно знање, јер су се доказали у досадашњим пословима, те да су у питању вриједни и добри људи који су посвећени раду за опште добро и напредак цијелог друштва.

– Имати душу значи имати истинску емпатију и разумијевање за потребе наших људи. То је спремност да се боримо за правду, једнакост и бољи живот за сваког грађанина. У тренутку када многи губе вјеру у политичке процесе и институције, ми вјерујемо да се управо уз нашу истинску преданост и пожртвованост, може обновити повјерење и изградити боља и праведнија Република Српска. За само четири године постојања, СПС је израсла у снажан политички субјект и постала парламентарна партија која се бори за интересе свих грађана Републике Српске – рекао је лидер СПС-а.

Из ове партије кажу да су спремни да одговоре на све изазове и да ће наставити да раде на унапређењу живота свих грађана.

– За нас, имати душу значи бити на страни народа, дјеловати из љубави и поштовања према свим генерацијама које су градиле ову земљу, и према свима онима који данас тешким радом доприносе њеном напретку. Са сјајним листама кандидата, који представљају различите друштвене сфере, СПС ће се трудити да заступа интересе свих и да помогне свакоме – закључио је Селак.