latinica  ћирилица
26/06/2024 |  22:50 | Аутор: РТРС

ПДП: Није важно шта каже, него ко каже

"Покушаји вријеђања Игора Црнатка, Бранислава Бореновића и на крају Младена Иванића од стране Милорада Додика остаће само покушај, јер водимо се оном старом - није важно шта каже, него ко каже", саопштено је вечерас из ПДП-а.
ПДП - Фото: РТРС
ПДПФото: РТРС

Реагујући на изјаву предсједника Републике Српске Милорада Додика, који је рекао да почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић цијели живот живи на рачун Републике Српске и испуњава жеље странаца, из ПДП-а су рекли да су "Додикови насртаји само слика њега и да им не пада на памет да се правдају звог његових навода, нити да одговарају истом мјером".

Из ове странке за Додика су рекли да је недостојан функције предсједника Српске и да његове изјаве не могу уздрмати никог из ПДП-а на личном нивоу.

Кажу да их брине што је на позицији предсједника, како кажу, "моћник који се очајнички, док тоне, хвата за све што помисли да му може бити сламка спаса и што би тако за собом повукао и Републику Српску".

- Срамота нас је његове срамоте док слушамо изјаве, док читамо његове статусе са друштвених мрежа који су срамота за сваког озбиљног човјека. Срамота нас је његове срамоте, јер на функцији на коју знамо како је дошао, ипак представља Републику Српску. Недостојан је - саопштено је из ПДП-а.

Из ове странке кажу да "свако треба знати када је крај једне ере и када се треба повући", што, како наводе, Додик очигледно није научио.