latinica  ћирилица
26/06/2024 |  17:10 ⇒ 22:48 | Аутор: РТРС

Додик: Иванић цијели живот живи на рачун Српске и испуњава жеље странаца

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић цијели живот живи на рачун Републике Српске и испуњава жеље странаца.
Милорад Додик - Фото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Милорад ДодикФото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- Иванић, који цијели свој живот лијепо и удобно живи на рачун Републике Српске и испуњавања жеља странаца, је највећа штеточина коју је Српска имала. Бити у позицији радити за свој народ, а одабрати супротно, зато што је лакше, и њему лично боље, ћутати и одобравати, и након свега тога причати о неком поштењу, па то може само Младен Иванић. Продао је све што се могло продати када је имао прилику да се нешто пита, некада због својих плитких личних жеља, а чешће због незнања, неспособности и љености - навео је Додик.

Он каже да све ово вријеме поправљају "брљотине и штету коју је Иванић направио Републици Српској".

- Мисли да је покупио сву памет свијета и једино што зна да ради је да прича и измишља, а кад треба радити нешто озбиљно, нигдје га нема. Такви попут њега увијек су чекали друге да направе први потез да би они могли нешто причати, сами никада нису ништа покренули - истакао је Додик.

Како и може ићи напријед неко ко. наводи Додик, само размишља о себи и прича о својој памети и никог и ништа испред себе не види.

- Образовање без картера не вриједи ништа и Младен Иванић је особа која то најбоље одсликава. Чак није успио да одржи свој професорски статус и избачен је са државног факултета јер је љенгуза која није испуњавала потребне стандарде и квалификације - рекао је Додик.

Додик је рекао да је Иванић на такав начин довео генерације студената до тога да им се оспоре дипломе јер, како каже, лажни професор Младен Иванић није имао квалификације, а тиме ни право да их оцјењује.

- Не ради се само о /Браниславу/ Бореновићу, /Игору/ Црнатку и /Јелени/ Тривић, него о хиљадама студената којима је Иванић Младен, лажни професор, довео у питање дипломе. Вјерујем да ће надлежна инспекција реаговати на овај лоповлук Младена Иванића, лажног професора, љенгузе општег типа - закључио је Додик.