latinica  ћирилица
20/06/2024 |  17:37 ⇒ 17:40 | Аутор: ТАНЈУГ

Јовић послије меча са Словенијом: Даћемо све од себе да побиједимо Данску

Фудбалски репрезентативац Србије Лука Јовић изјавио је данас у Минхену да ће његов тим ићи на побjеду против Данске у посљедњем колу групе Ц на Европском првенству у Њемачкој.
Лука Јовић (Фото: EPA-EFE/ANNA SZILAGYI) -
Лука Јовић (Фото: EPA-EFE/ANNA SZILAGYI)

Фудбалске репрезентације Србије и Словеније одиграле су данас у Минхену без побједника, 1:1 у мечу другог кола групе Ц.

Словенија је повела 1:0 у 69. минуту поготком Жана Карничника, али је Јовић гол у петом минуту надокнаде времена донио бод Србији.

- Успјели смо да извучемо бод на крају који ће нам значити јер ћемо имати за шта да се боримо у посљедњој утакмици против Данске - рекао је Јовић послије меча за РТС.

Он је похвалио фудбалере Словеније.

- Била је добра, квалитетна утакмица, у високом ритму. Очекивали смо такву утакмицу, морам да похвалим екипу Словеније, знао сам да су квалитетни, али су ме јако позитивно изненадили. На крају могли смо да дођемо до побједе, имали смо ситуације у посљедњих 15-20 минута, али нисмо успјели да искористимо шансе. Идемо даље, чека нас сљедећа утакмица да се припремимо што боље. Даћемо све од себе да остваримо побједу - истакао је Јовић.

У другом мечу другог кола групе Ц, од 18 сати играће Енглеска и Данска. Енглеска је прва на табели са три бода, Словенија има два, а Данска и Србија по један.

Србија ће у трећем колу групе Ц 25. јуна играти против Данске, док ће се Словенија истог дана састати са Енглеском.