latinica  ћирилица
28/10/2024 |  15:56 | Аутор: РТРС

Рукометни савез Српске: Умичевић помаже клубове

Предсједник Рукометног савеза Републике Српске Маирнко Умичеивћ наставио је са пружањем помоћи клубовима. За све клубове из Српске обезбиједио је по двије лопте и двије кутије љепила који ће добро доћи спортским колективима. Клубови који дјелују у оквиру Регионалног савеза Бањалука данас су преузели своје поклоне, док ће осталима бити прослијеђено путем поште.
Рукометни савез Републике Српске - Фото: Уступљена фотографија
Рукометни савез Републике СрпскеФото: Уступљена фотографија

Клубови који у систему такмичења имају двије екипе, као пшто су: Борац M:тел, ЖРК Борац, ОРК БЛ, Вишеград ХЕД и Слога Добој добиће по четири лопте и четири кутије неопходног љепила.

- Mи смо један од ријетких савеза који није увео котизацију за такмичење. Сада смо одлучили да додатно помогнемо наше клубове са лоптама и са љепилом, јер знамо да се налазе у незавидној ситуацији и сигурно да им је свака помоћ добродошла. Морам истаћи да смо купили 50 лопти за мини-рукомет и да имамо у плану да купимо још 50 - изјавио је Умичевић.

Он је напоменуо да ће завршни турнир Омладинске лиге Републике Српске у свим категоријама бити одржан на једном мјесту

- Велику пажњу посвјећујемо младима и увијек истичем да сам са те стране и те како задовољан, јер импозантан број екипа учествује у такмичењу. Наредне године све завршнице биће одигране у Бањалуцу, гдје имамо на располагању двије дворане као и отворени терен који се налази поред нашег савеза - додао је Умичевић.