latinica  ћирилица
19/06/2024 |  15:40 ⇒ 15:41 | Аутор: РТРС

Због одржавања спортског догађаја у Бањалуци: Измјена режима саобраћаја у центру града

Одјељење за саобраћај и путеве града Бањалука саопштило је да ће, због одржавања спортског догађаја -боксерски мечеви – Лига Србије, на Тргу Крајине.у дане 21. и 23. јуна 2024. године, у времену од 17.30 часова до 22.30 часова, бити обустављен саобраћај у Улици краља Петра И Карађорђевића, на дијелу од Алеје Светог Саве до Улице Марије Бурсаћ.
Градска управа - Фото: РТРС
Градска управаФото: РТРС

За вријеме трајања обуставе саобраћаја на линијама јавног превоза путника које саобраћају Улицом краља Петра Првог Карађорђевића, дио од Алеје Светог Саве до Булевара цара Душана, изврши преусмјеравање аутобуса из смјера сјевера из Улице краља Петра Првог Карађорђевића десно улицама Вука Караџића, Ранка Шипке, лијево на транзит до кружног тока, Булевар цара Душана и даље регистрованом трасом, а у супротном смјеру аутобуси саобраћају регистрованом трасом, односно улицама Книнска, Видовданска и даље постојећом трасом.

За вријеме трајања обуставе саобраћаја регулисање и преусмјеравање саобраћаја вршиће се на прописан начин од стране припадника службених лица МУП-а Републике Српске.