latinica  ћирилица
18/06/2024 |  13:49 ⇒ 13:56 | Аутор: РТРС

Пантер: Захвалан сам Партизану за једно од најбољих искустава у животу

Посљедње три године у Партизану су биле изазовно, али невјероватно путовање и кроз невјероватна и тешка времена. Захвалан сам за једно од најбољих искустава у мом животу, изјавио је досадашњи капитен Партизана Кевин Пантер.
Кевин Пантер (Фото: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC, илустрација) -
Кевин Пантер (Фото: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC, илустрација)

Кошаркашки клуб Партизан саопштио је да је споразумно раскинуо уговор са Пантером, који је посљедње три сезоне играо за црно-бијеле.

- Свим људима, посебно дјеци и младим кошаркашима, надам се да сам вас инспирисао и мотивисао да будете најбоља верзија себе и да увијек вјерујете у себе - написао је Пантер на свом Инстаграм налогу.

Он је послао поруку некадашњим саиграчима.

- Дијелили смо сјајне успомене и изградили снажне везе, које ће трајати заувијек. Мојим тренерима, били сте најбољи од првог дана. Од када сам дошао у Београд помогли сте ми на сваки могући начин - навео је амерички кошаркаш.

Пантер је захвалио навијачима Партизана на подршци.

      View this post on Instagram

A post shared by KP (@kpjunior_)

- Гробари, најбољи навијачи на свијету, хвала на невјероватној подршци. Стајали сте уз нас и током успона и током падова, без обзира на све - написао је Пантер.

Пантер се потом захвалио тренеру црно-бијелих Жељку Обрадовићу и члановима стручног штаба.

- Партизане, хвала ти што си био мој дом ове три године. Заувијек ћете ми бити у срцу. Тренеру Обрадовићу, поставио си ме за капитена послије моје прве године у Партизану. Вјеровали сте ми, имали сте повјерење у мене. Веома сам и захвалан сам на односу који имам са Вама - закључио је Пантер.

Шпански медији наводе да би Пантер каријеру требало да настави у Барселони.