latinica  ћирилица
17/06/2024 |  17:44 ⇒ 17:44 | Аутор: ТАНЈУГ

Рајковић: Вјерујем да ова екипа може да направи добар резултат у наредне двије утакмице

Голман фудбалске репрезентације Србије Предраг Рајковић изјавио је данас да вјерује да његов тим може да направи добар резултат у наредне двије утакмице на Европском првенству у Њемачкој.
Предраг Рајковић (Фото: EPA/FRIEDEMANN VOGEL) -
Предраг Рајковић (Фото: EPA/FRIEDEMANN VOGEL)

Фудбалери Србије поражени су синоћ у Гелзенкирхену од селекције Енглеске резултатом 1:0 у мечу првог кола групе Ц на ЕП у Њемачкој.

- У другом полувремену смо играли заиста добро, контролисали смо утакмицу, имали смо посјед, мислим да је само недостајао тај завршни пас и да будемо конкретнији у завршници. Енглеска је чврста и добра екипа, сви знамо да су фаворити за освајање титуле на ЕП - рекао је Рајковић на конференцији за медије у Аугсбургу уочи тренинга репрезентације Србије.

Србија ће у другом колу групе Ц у четвртак од 15 часова играти са Словенијом. "Орлови" ће се у посљедњем колу групне фазе на ЕП 25. јуна састати са Данском.

- Мислим да је друго полувреме против Енглеске добар показатељ да ми имамо добру екипу и да је то можда био само лош дан. Вјерујем да ова екипа може да направи добар резултат у наредне двије утакмице на ЕП", додао је голман Србије.

Рајковић је истакао да жали што Србија није успјела да оствари повољан резултат против Енглеске.

- Видјели смо да нису неки баук. Истина је да имају одличне фудбалере који играју у одличним клубовима. Када смо изашли на терен видели смо да можемо да играмо са њима - рекао је Рајковић.