latinica  ћирилица
13/06/2024 |  14:26 ⇒ 16:40 | Аутор: ТАНЈУГ

Партизан има новог тренера; Станојевић: Желим да завршим започети посао (ВИДЕО)

Нови тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изјавио је данас да је одлучио да се врати у клуб из Хумске зато што жели да заврши започети посао.
Александар Станојевић (Фото: ЕPA/ANDREJ CUKIC) -
Александар Станојевић (Фото: ЕPA/ANDREJ CUKIC)

Станојевић је данас званично представљен као нови тренер фудбалера Партизана.

Он је са црно-бијелима потписао трогодишњи уговор.

- Свакога занима разлог зашто сам се вратио. Прва ствар је што нисам завршио започети посао, отишао сам у једном тренутку гдје по мојој процјени мислим да сам погријешио. Жао ми је што сам отишао. Имам изазов да посао завршим - рекао је Станојевић на конференцији за новинаре.

- Друга ствар, наравно, као сваки тренер имам своју амбицију, изазов и ово је један велики изазов за мене, када вас зове Партизан, морате да размислите. Нисам имао представу да ћу се вратити. Прије неколико дана смо први пут ступили у контакт, генерално ни на крај памети није било да ћу се вратити. Када вас Партизан зове, морате да размишљате о томе, изазов број један. Друга ствар је то да у разговорима постоје уверавања да ћемо бити појачани у свим структурама клуба и играчком и руководећим, што је важно, да будемо на свим нивоима - додао је нови тренер Партизана.

Он је подсјетио да је уговор са клубом из Хумске потписао на три године.

- Срећан сам, зато сам потписао на три године, не као раније, јер мислим да је потребно време да се неке ствари ураде. Овог пута идем до краја. Идем до краја, сви заједно, надам се са што више навијача - рекао је Станојевић.