latinica  ћирилица
07/06/2024 |  11:30 ⇒ 11:35 | Аутор: Независне

Ђоковићева повреда "промијенила" лого стар 100 година (ФОТО)

Графички измјењен легендарни лого француске компанија “Лакосте“, гдје је приказан алигатор са завојем на кољену једне ноге, рађен у знак подршке Новаку Ђоковићу, одјекнуо је друштвеним мрежама.
Новак Ђоковић (фото: EPA-EFE/MOHAMMED BADRA) -
Новак Ђоковић (фото: EPA-EFE/MOHAMMED BADRA)

Први пут алигатор као лого појавио се на мајици 1926. године.

Наиме графички рад дјело је графичког дизајнера "Графориџа" објављен на његовом Инстаграм профилу уз који стоји опис "Привремени Лакостин лого".

Шала се свидјела и Ђоковићу, чији дугогодишњи спонзор је управо ова француска компанија, те је ову слику подијелио на друштвеним мрежама.

Подсјећамо да је српски тенисер прије неколико дана испао са Ролан Гароса због повреде и морао је на хитну операцију кољена.

- Протеклог дана морао сам да донесем неке тешке одлуке након што сам доживео кидање менискуса на свом последњем мечу. И даље све 'обрађујем', али сам срећан да могу да вас обавестим са новостима да је операција добро прошла. Много сам захвалан докторима који су били уз мене, а захваљујем се на подршци и коју добијам од навијача. Урадићу све да будем здрав и да се вратим на терен што је пре могуће. Моја љубав према овом спорту је снажна и жеља да се такмичим на највишем нивоу ме покреће. Идемооо! - написао је Ђоковић претходно на инстаграму.

      View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)


Да се графичка обрада легендарног лога свидјела и самој компанији "Лакосте" потврђује њихове објава на друштвеној мрежи X, гдје су написали “Брзо се опорави“ и означили су Ђоковића.

Означили су и графичког дизајнера "Графориџа" и захвалили му се на кративном раду на њиховом логу.