latinica  ћирилица
29/05/2024 |  17:39 ⇒ 21:10 | Аутор: sputniknews.com

Путин: Будућност Русије рjешава се на фронту

Власти треба да раде онолико колико руска војска ради на првој линији фронта, изјавио је председник Русије Владимир Путин на састанку Савjета за стратешки развој и националне пројекте и комисија Државног савjета за друштвено-економски развој.
Владимир Путин (фото: EPA-EFE/ALEXANDER KAZAKOV/KREMLIN / POOL MANDATORY CREDIT) -
Владимир Путин (фото: EPA-EFE/ALEXANDER KAZAKOV/KREMLIN / POOL MANDATORY CREDIT)

- Сви смо заједно, сви који сjеде овдjе и сви ваши тимови на терену, сви морају да раде управо онако како наши момци раде на првој линији фронта- нагласио је он.

Руски лидер је истакао да је потребно стално и напорно радити, при томе схватајући у ком се тренутку своје историје сада налази Русија.

I управо су на основу тога представници власти дужни да граде циљеве, задатке и сам стил рада.

- Сви знамо да се главни задаци будућности земље у великој мjери рjешавају на борбеној линији. То никада не треба заборавити - нагласио је Путин.

Он је додао да, упркос потешкоћама које стране земље покушавају да створе Русији, земља има све ресурсе и кадрове за спровођење задатих развојних планова.

- Увjерен сам да и поред објективних тешкоћа које покушавају да нам створе из иностранства и упркос актуелним искушењима са којима се суочавамо, ипак имамо све могућности – ресурсе, кадрове за реализацију задатих планова, за самоувjерен и дугорочан свеобухватан развој Русије, наших територија, региона и насеља - закључио је Путин.