latinica  ћирилица
29/05/2024 |  09:59 ⇒ 10:08 | Аутор: РТРС

Стевандић: Грађани Србије, гласајте за оне који нису вријеђали припаднике свог народа (ВИДЕО)

Грађани Србије морају да бирају између људи који, осим критика и празних ријечи за Србију нису учини ништа друго и оних који су Србији вратили достојанство, који Србију граде, враћају јој углед и снагу, написао је предсјендик Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић на свом Икс налогу.
Ненад Стевандић - Фото: РТРС
Ненад СтевандићФото: РТРС

Обраћајући се грађанима Србије који у недјељу 2. јуна излазе на изборе, Стевандић је подсјетио да "историја није подигла споменик ниједном критичару, нити оном који је омаловажавао своју државу и стално јој нешто приговарао".

- За разлику од тога, у Србији су бројни споменици, болнице, путеви, пруге и мостови који су знак да иза оних који Србију воле остају дјела, а не празне ријечи. Тако да ви морате да бирате између људи, који осим критика и празних ријечи за Србију нису учинили ништа друго и оних који су Србији вратили достојанство, који је граде и враћају јој углед и снагу - навео је Стевандић. 

Стевандић је поручио да "ми из Републике Српске нисмо заборавили све увреде које су нама упућене без основа и разлога".

- И зато позивамо грађане Србије да гласају за оне који нису вријеђали припаднике свог народа, који су поред тога што су радили и градили, чували и достојанство Србије и наше национално заједништво. Зато у недјељу гласајте за листу "Србија сутра", гласајте за листу Александра Вучића - рекао је Стевандић.