latinica  ћирилица
20/05/2024 |  11:30 ⇒ 12:37 | Аутор: РТРС

Савез логораша: Сребреница планирани пројекат, а резолуција његова круна; Подржавамо Додика и Вучића (ВИДЕО)

Савез логораша Републике Српске у потпуности подржава предсједника Српске Милорада Додика и предсједника Србије Александра Вучића у напорима да одбране српски народ од настојања да га сатанизују.
Савез логораша - Фото: РТРС
Савез логорашаФото: РТРС

Наводе да "они који су као џелати вијековима угњетавали српски народ, данас овом резолуцијом перу крв са својих руку и душа".

Зато, како кажу, Срби морају да се уједине јер једино колективно можемо да се одбранимо.

- Најбитнија ствар да Хрвати и муслимани знају да Срби нису геноцидан народ, да они људи који живе овдје, друге нације знају да није начињен геноцид на овим просторима од стране Срба. То је највећа порука свим овим људима који живе овдје - каже Анђелко Носовић, предсједник Савеза логораша Републике Српске.

Микајло Митровић, члан Предсједништва Савеза логораша Републике Српске каже да Савез у потпуности подржава напоре и кораке које чини руководство Републике Српске, на челу са предсједником Милорадом Додиком, као и предсједник Републике Србије Александар Вучић.

- Наша подршка је несебична, посебно због тога што је исказано јединство нашег народа, јединство са нашом црквом - истакао је Митровић.