latinica  ћирилица
19/04/2024 |  13:59 ⇒ 18:24 | Аутор: РТРС

Вучић: Нека држе моралне придике коме хоће, наслушао сам се глупости (ВИДЕО)

Нека држе моралне придике коме хоће, наслушао сам се глупости, рекао је предсједник Републике Србије Александар Вучић реагујући на јучерашњу изјаву Елмедина Конаковића и његовог покушаја минимизирања броја окупљених на јучерашњем скупу "Српска те зове" у Бањалуци.
Александар Вучић (фото: TANJUG/ RADE PRELIĆ/ bg) -
Александар Вучић (фото: TANJUG/ RADE PRELIĆ/ bg)

- Моралне придике су заједнички принцип и заједнички именитељ за све оне који би да раде против Србије, а то је да они имају неко морално право да увијек нама неке придике држе - рекао 

На основу чега не знају ни они сами, није ни мени јасно, али ето имају моралне придике - рекао је Вучић.

- Имају моралне придике, а када говоре нешто најпоквареније што сам видио, кажу није ти јуче било много људи на неком митингу. Кажу било је 100, 500 људи, ма какви хиљаду, двије или три. Па кажу, то је зато што су им фрижидери празни. Па знају да се на митингу не пуни се фрижидер. Стварно!? А ви сте напунили фрижидере све ове године - рекао је он.

Подсјетио је да су у Сарајеву имали 100 евра већу плату прије десет година.

- Данас имате 150 евра мању просјечну плату него овдје у Србији. Јесте ли то добили својим залагањем за резолуцију у Уједињеним нацијама па сте тако успјешни? Нека држе моралне придике коме хоће, наслушао сам се глупости свих ових година - поручио је Вучић.

Питао је где му бијеше снајпер и пушка око Сарајева и гдје су ухапшени за линчовање.

- Немојте заборавити, људи су подносили тужбе за геноцид и против шефа државе, сусjедне, па су сами одустајали од тога и доносили пресуде у моју корист. Нема шта нису радили - истакао је он.