latinica  ћирилица
01/03/2024 |  12:03 ⇒ 13:19 | Аутор: РТРС

СИПА одузела 22 килограма дроге (ФОТО)

Полицијски службеници Агенције за истраге и заштиту данас су у претресу стана на подручју Сарајева пронашли 22 килограма дроге и ухапсили једно лице.
СИПА - Фото: РТРС
СИПАФото: РТРС

Из СИПА је саопштено да је слободе лишено једно лице због постојања основа сумње да је починило кривично дјело неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога.

- Лице лишено слободе је спроведено у просторије СИПА ради криминалистичке обраде и испитивања у својству осумњиченог, након чега ће бити предато у даљу надлежност Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево - саопштено из СИПА.

ФОТО: Уступљена фотографија

Приликом претреса откривена су и привремено одузета 22 килограма опојне дроге спид и одређена количина опојне дроге марухуана, као и други предмети који могу послужити као доказ да је почињено напријед наведено кривично дјело, наводи се у саопштењу.

Наведене активности реализоване су на основу усменог налога Општинског суда у Сарајеву и под надзором Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, а у сарадњи са полицијским службеницима Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево.