latinica  ћирилица
21/02/2024 |  14:51 ⇒ 17:49 | Аутор: РТРС

Тузла: Пронађено тијело жене

Тијело жене С. Б. и повријеђени мушкарац Е. С. Т., обливен крвљу, пронађени су у стану у Тузли, саопштено је из тузланске полиције.
Полиција Федерације БиХ - Фото: СРНА
Полиција Федерације БиХФото: СРНА

Наиме, данас око 11.50 часова, дежурну службу Полицијске станице Запад, обавијестио је грађанин да се његови пријатељи С. Б. и Е. С. Т., настањени у Липници, град Тузла, већ два дана не јављају на његове телефонске позиве.

Потом му се, како је навео, јавио на видео позив Е. С. Т., иначе страни држављанин, па је уочио да је Е. С. Т. крвав и да у кревету лежи С. Б., те је затражио интервенцију полиције.

- На мјесто догађаја, одмах су упућени припадници Полицијске станице Запад и Службе хитне медицинске помоћи Дома здравља Тузла, те је извршен насилни улазак у стан, гдје су затечени тијело жене С. Б., чију смрт је на мјесту догађаја констатовао дежурни љекар и мушкарац Е. С. Т. са видљивим повредама на стомаку, те је он превезен у УКЦ Тузла ради пружања медицинске помоћи - навели су из полиције.

"Аваз" сазнаје да је страни држављаним Мађар и да је он починио убиство жене с којом је био у браку.

Ради се о стотопостотном инвалиду. Незванично, наводно ју је удавио, а затим покушао извршити самоубиство, оштрим предметом.