latinica  ћирилица
19/02/2024 |  12:42 ⇒ 12:43 | Аутор: ТАНЈУГ

Брнабић: Не видим побједу у одлагању конститутивне сједнице Скупштине града

Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас, поводом одлагања конститутивне сједнице Скупштине града Београда, да не види шта је побједа у томе што је та сједница одложена и додала да је опозиција само, како је навела, протраћила вријеме читавог народа.
Ана Брнабић (Фото: EPA-EFE/Olivier Matthys) -
Ана Брнабић (Фото: EPA-EFE/Olivier Matthys)

- Њихова побједа се увијек везује за губитак за грађане и за народ, не видим шта је побједа у томе што се одложила конститутивна сједница. Не видим шта је побједа у томе што нисте пожурили са формирањем власти у једној важној локалној самоуправи или било којој локалној самоуправи. Не видим шта сте побиједили или каква је побједа то што сте протраћили вријеме читавог града, свих људи који су гласали за било коју политичку опцију - рекла је Брнабић након полагања камена темељца поводом почетка радова на Научно-технолошком парку Ниш фаза 2.

- Оно што је мени невјероватно и заиста фасцинантно, јесте да је једина политика те опозиције "Србија против насиља" - политика насиља. Зову се Србија против насиља, а једина политика им је насиље и то су показали у Републичком парламенту и у Градској скупштни - рекла је Брнабић.