latinica  ћирилица
28/12/2023 |  21:38 ⇒ 21:48 | Аутор: РТРС

Вишковић: Велика побједа свих грађана Српске (ВИДЕО)

Акција " С љубављу храбрим срцима" је велика побједа свих грађана Републике Српске, поручио је премијер Српске Радован Вишковић, током четрнаесте донаторско вечери "С љубављу храбрим срцима".
Донаторско вече "С љубављу храбрим срцима" - Фото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Донаторско вече "С љубављу храбрим срцима"Фото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- Оваквих акција треба још више. Нема коментара који није био са одушевљењем и који није дао пуну подршку оваој акцији. Република Српска постаје прва у БиХ која ће имати регистар добровољних давалаца матичних ћелија. Овдје нема поражених, сви смо побједници, јер овом акцијом спасићемо бројне животе - поручио је Вишковић.

Донаторској вечери, поред Вишковића присуствују и предсједника Српске Милорад Додик, српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић као и бројне званице, међу којима су предсједника НСРС Ненад Стевандић и премијерка Србије Ана Брнабић.

- 14 година заредом радимо племениту и хуману ствар. Сваке године све већи и већи је одзив, како и грађана, тако и институција Републике Српске, што показује да смо на правом путу - додао је Вишковић.

Циљ акције је прикупљање средства за успостављање регистра добровољних давалаца матичних ћелија. Подржите акцију и позивом на број 1411 донирајте једну КМ.