latinica  ћирилица
05/06/2021 |  18:19 ⇒ 21:13 | Аутор: СРНА

Принц Александар Карађорђевић захвалио Додику на борби за очување Српске

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик посјетио је данас у Белом двору у Београду Његово краљевско височанство престолонасљедника Александра Карађорђевића.
Београд, Додик и принц Александар Карађорђевић - Фото: СРНА
Београд, Додик и принц Александар КарађорђевићФото: СРНА

Принц Александар Карађорђевић нагласио је да изузетно воли Републику Српску и њен народ, те захвалио српском члану и предсједавајућем Пресједништва БиХ на успјешној и преданој борби за очување Српске.

- Захваљујем Вам на непрекидном труду који улажете свих ових година да би очували Републику Српску, њене институције и српски народ - рекао је престолонасљедник Карађорђевић у срдачном и пријатељском разговору са Додиком.

Додик је захвалио принцу Карађорђевићу на интересовању за Републику Српску и њен народ и поручио да ће, заједно са својим сарадницима, наставити и даље да чува и развија Републику Српску.

- Иако је стално на мети напада и упркос свим искушењима, Република Српска из дана у дан је све јача, просперитетнија и економски стабилнија - нагласио је Додик, пожељевши престолонасљеднику Александру и краљевској породици добро здравље и дуг живот.