latinica  ћирилица
14/02/2018 |  08:53 | Аутор: РТРС

Влада Српске данас о Енергетском билансу за ову годину

Влада Републике Српске на сједници која је у току разматраће данас Нацрт закона о измјени Закона о Фонду за развој и запошљавање Републике Српске, као и Нацрт закона о измјени Закона о Фонду за управљање некретнинама и потраживањима у власништву Српске.
Влада РС (Фото: http://www.vladars.net) -
Влада РС (Фото: http://www.vladars.net)

На дневном реду је и информација о Нацрту закона о електронским комуникацијама БиХ, као и информација о спољнотрговинском промету Републике Српске за период од јануара до децембра 2017. године.

Биће разматран и план Енергетског биланса Републике Српске за 2018. годину, те информација о изради секторских планских докумената за период од 2018. до 2020. године и иницијатива за припрему пакета акционих докумената за ИПА два за ову годину.

Министри би требало да размотре и информацију о спровођењу и мјера и активности из Акционог плана Републике Српске за реализацију препорука Европске комисије са првог Пододбора за пољопривреду и рибарство између ЕУ и БиХ, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе с јавношћу.

На сједници ће бити разматран и извјештај о реализацији програма рада и финансијског плана Агенције за мирно рјешавање радних спорова за 2017. годину, као и план рада за ову годину.

Извор: СРНА