latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

06:00 | петак, 26. Април
Јутро и радио су из исте приче!
Према Закону о основном васпитању и образовању Републике Српске основно васпитање и образовање обавезно је и бесплатно за сву дјецу од шест до 15 година из чега произилази да је обавезно и за дјецу са сметњама у развоју. Заговарање инклузије у образовању у Српској почело је још 2002 године. Међутим, с обзиром на то да инклузивни приступ подразумијева промјене у педагошкој пракси, нову организацију рада, стручни кадар, оспособљене просторије, ни након више од двије деценије то до краја није урађено. У "Разбудилнику" говоримо о томе како је инклузија прихваћена код нас, а како су Србији!