latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

06:00 | понедјељак, 25. Јануар
Јутро и радио су из исте приче!
Хороскоп као облик друштвене забаве није лоша ствар... Мени ће звијезде ово, теби оно, трећем треће....Али, наука је одавно рекла своје: звијезде које чине сазвијежђа ни на који начин нису повезане, осим у оку посматрача. При том планете које тако значајно "утичу" на пророчанства по хороскопу, везани су једино за једну звијезду која уопште не спада у Зоодијак, Сунце! Због чега онда, већ вијековима, многи вјерују у та пророчанства? Да ли се она темеље на машти, илузији и имагинацији? Да ли је за вас хороскоп само забава, или ипак спадате у оне који му слијепо вјерују? Да ли већ у првим тренуцима упознавања са неким, питате "шта је у хороскопу", и на основу тога градите слику о њему?