latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

00:00 | четвртак, 17. Јуни
Јутро и радио су из исте приче!
Епидемија корона вируса није се претјерано одразила на увоз луксузне робе, што потврђује да потрошачке навике одређеног слоја људи, криза не може да поремети. Подаци Управе за индиректно опорезивање БиХ показује да смо лани увезли накита и племенитих метала у вриједности 33,49 милиона марака, што је за 6,75 милиона марака више него годину раније. Међутим, "луксуз" је релативан појам. За некога је то аутомобил, скупи парфем или фирмирана одјећа, а за друге је то и алкохол или цигарете. Такође, док једни трошак за путовање обавезно планирају у кућном буџету, други сматрају да је то луксуз. Како ви тумачите "луксуз"? О томе причамо у "Разбудилнику"!