X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

09:00 | сриједа, 08. Април
ЈУТРО И РАДИО СУ ИЗ ИСТЕ ПРИЧЕ
Од јуче су отворене трговине у којима се продају водоводни и електро материјал и санитарије, керамика, боје и лакови,грађевински материјал. Многи су ово чекали због посла којим се баве, али није мало ни оних који су отварање ових продавница чеали да би се наставили бавити својим хобијима, или завршити неке послове у стану, кући или дворишту. Слободног времена је за већину сас нешто више и зато вас питамо да ли ћете га искористити за мале или велике послове у кући и око ње. Подијелите то што радите, или сте направили са нама и осталим слушаоцима у Разбудилнику. Придружите нам се у нашим јутарњим разговорима. СМС поруке можете слати на 065/245 245, или Вибер број +387/65 32 22 33. а већ сада оставити коментар на нашој Фејзбук страници https://www.facebook.com/rtrs.tv/.