latinica  ћирилица
Оаза
Оаза
20:05
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
29.01.2014.
55:00
Оаза
22.01.2014.
55:49
Оаза
15.01.2014.
55:24
Оаза

О ЕМИСИЈИ
Оаза

У протеклом времену десиле су се неке ствари које су нас вратиле уназад, бар када је о везама и комуникацији међу људима ријеч. Живимо у времену транзиције, великих промјена, поремећених вриједности, медијског “терора”. Живимо у свијету који све мање брине о човјеку и животу по његовој мјери. Као одговор на такву перцепцију, настала је емисија “Оаза” у којој о свему што јесмо и што нам се дешава отворено разговарамо са нашим гостима, добрим људима. У “Оази” имамо и времена и слуха да чујемо другога , да га питамо “како сте” и да чујемо одговор. У овом грубом времену живе и они добри људи који умију несебично да воле, да се друже, да саосјећају, да помажу једни другима, да уче цијелога живота и да се труде да сваким даном буду бољи и да се “њежности не боје”. Прва емисија “Оаза” емитована је 10. марта, 2004. године, а од тада до сада, кроз нашу оазу прошли су многи честити људи који су нас својом добротом и знањем обогатили. Желимо да емисија и даље траје, јер толико добрих људи има, а наша је обавеза да им уступимо заслужени медијски простор.
Емисију почињемо са: “Добро вече вама који се њежности не бојите”, а завршавамо: “Хвала вам што сте нас слушали”. Одјављујемо се као  пријатељи, јер  желимо да  нашим слушаоцима будемо и останемо - пријатељи.
Емисију “Оаза” реализују: Дејан Шушић, тон – мајстор, Марица Лаловић, новинарка, и Јадранка Мудреновић, уредница.

Јадранка Мудреновић рођена је у Бањалуци, 1947. године. Била је спикерка, водитељка, новинарка, уредница Радио Бањалуке, односно Радија Републике Српске, пуних 40 година. Сада пензионерка и још у вези са “својом кућом” као хонорарна сарадница, водећи и уређујући емисију “Оаза”. За све протекле године проведене у студију, пред микрофоном и радећи за слушаоце, зна да је људска ријеч и искрена емоција - пут до њих. Љубав према оном што радите, начин на који то чините, велика одговорност према изговореној ријечи, поштовање оних који вас слушају, али и спремност да слушамо друге, да им помогнемо, формула је да трајете и не досадите.

 

 

Редакција: Дневни програм