latinica  ћирилица
25/10/2024 |  18:30 ⇒ 18:31 | Аутор: РТРС

Зељковић: Од успјеха Борца сви клубови ће имати корист

Синоћном побједом Борца против АПОЕЛ-а на Кипру, наш клупски фудбал је исписао још једно афирмативно поглавље на међународној сцени, рекао је предсједник Фудбалског савеза БиХ Вицо Зељковић.
Вицо Зељковић - Фото: Уступљена фотографија
Вицо ЗељковићФото: Уступљена фотографија

- Често неоправдано оспоравани квалитет екипа из WWин лиге и самог такмичења добио је у Никозији још један контааргумент и показало се да наше екипе имају шта да покажу на највећој европској сцени - истакао је Зељковић на друштвеним мрежама.

Нагласио је да је Борац наставио пут који је прошле сезоне започео Зрињски, од чега ће корист имати сви клубови који ће наредне сезоне изборити пласман у Европу, која се огледа кроз већи национални коефицијент и лакши пут кроз квалификације, па можда и додатног представника у европским такмичењима.

- Много тога је до сада урађено на унапређењу клупског фудбала, а много тога ће и бити урађено. Показује се да је пут исправан, постављени су јаки инфраструктурни темељи за даљи развој. Као и у сваком послу у јавној сфери, сваки корак и поступак је под посебном лупом. Држимо фокус, не занемарујући добронамјерне сугестије и савјете. Овом приликом честитам Борцу на оствареном успјеху и надам се да ће играма и резултима у наредним сусретима дати још један аргумент мојим ријечима - закључио је Зељковић.