latinica  ћирилица
24/10/2024 |  20:36 ⇒ 22:58 | Аутор: РТРС

Борац славио на Кипру; Бањалучани имају већ четири бода (ФОТО/ВИДЕО)

Фудбалери Борца славили су у Никозији против Апоела (0:1) у другом колу групне фазе Лиге конференција.
Састав ФК Борца - Фото: РТРС
Састав ФК БорцаФото: РТРС

Каква ноћ за фудбалере и навијаче Борца у Никозији!

Бањалучани се са Кипра враћају са цијелим плијеном и сада имају четири бода након два кола, и у овом тренутку смијеши им се европско прољеће, што звучи готово нестварно.

Заслужено је Борац славио у Никозији, ни једног тренутка се није препао скупљег и познатијег ривала. Препустио је средину терена Апоелу и чекао своју прилику, коју је на крају дочекао у 63. минуту. 

ФК Борац - ФК Апоел

Тада је скраћен корнер извео Стефан Савић, лопта је прелетјела букет играча оба тима и на крају завршила у мрежи Аполеа, за велико славље фудбалера у бијелим дресовима.

Треба истаћи да је Аполе погодио мрежу Борца у 24. минуту, али погодак Петровића је поништен након ВАР интервенције, јер се испоставило да је је српски интернационалац био у недозвољеној позицији.

Борац је на Кипру имао и велику подршку својих навијача, који су превалили велики пут да би бодрили своје љубимце и на крају им се то исплатило. 

Навијачи ФК Борац

Борац и у трећем колу Лиге конференција гостује, овај пут Викингору из Рејкјавика, а меч на далеком Исланду игра се 7. новембра у термину од 15.30 часова.