latinica  ћирилица
19/10/2024 |  11:53 ⇒ 13:40 | Аутор: СРНА

Љевнаић: Цијене карата биће прилагођене доступности ски-стаза

Директор Олимпијског центра Јахорина Дејан Љевнаић рекао је да ће пред нову зимску сезону исправити грешку коју су им скијаши највише замјерали, тако да ће цијена ски-карата бити у потпуности прилагођена доступности ски-стаза.
Јахорина - Фото: РТРС
ЈахоринаФото: РТРС

- Свјесни смо да смо прошле сезоне имали одређених пропуста, али смо ове године у потпуности посвећени да исправимо те грешке и обезбиједимо праведнији и флексибилнији систем наплате, који ће у потпуности бити у складу са стањем стаза и квалитетом понуде - поручио је Љевнаић.

Он је рекао да очекују сјајне резултате у новој зимској сезони, наводећи да прогнозе показују повољне временске услове.

Према његовим ријечима, тим Олимпијског центра пажљиво прати жеље и потребе посјетилаца, спреман је да пружи скијашима врхунске услове на стазама јер им је на првом мјесту општи интерес и задовољство гостију.

- Управо из тог разлога, све што радимо, радимо у складу са вашим очекивањима и за вашу добробит. Ове године смо увели флексибилнији модел цијена карата, гдје ће цијена зависити од стања стаза и њиховог квалитета. Ова одлука је донесена с циљем да скијашима пружимо најбољу могућу вриједност за њихов новац, као и да истакнемо нашу посвећеност одговорном и транспарентном пословању - нагласио је Љевнаић.

Љевнаић је позвао све туристичке субјекте на Јахорини да слиједе њихов примјер како би заједно допринијели подизању квалитета укупне туристичке понуде, саопштено је из Олимпијског центра Јахорина.

- Наш циљ је да Јахорина постане синоним за комплетно скијашко искуство, које ће сваки посјетилац памтити и са задовољством се враћати - истакао је Љевнаић.