latinica  ћирилица
18/10/2024 |  18:12 ⇒ 20:05 | Аутор: ТАНЈУГ

Дјевојчица повријеђена у суботичкој школи у стабилном стању, пуштена на кућно лијечење

Дјевојчица која је данас у суботичкој ОШ "Сечењи Иштван" задобила посјекотине, највјероватније оштрим предметом, сада је у стабилном стању и отпуштена је на даље кућно лијечење, саопштила је Општа болница Суботица.
Полиција Србије (Фото: FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bs) -
Полиција Србије (Фото: FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bs)

По незваничним информација, она је примљена у болницу са двије убодне ране на руци и једном на нози, које су јој нанијете ножем.

Увиђај су извршили припадници МУП-а и тужилаштва, а предмет ће даље бити предат судији за малољетнике.

У ОШ "Сечењи Иштван" догодило се данас око 13.15 сати вршњачко насиље у којем су по незваничним информација учествовала два ученика, гдје је осмак оштрим предметом повриједио своју вршњакињу.

Случај је у послијеподневним часовима пријављен школском полицајцу након чега је дјевојчица по ријечима надлежних из ОБ Суботица збринута у тој здравственој установи са тјелесним повредама.

Надлежни из школе се још нису званично огласили о конкретном случају, али ово није први случај вршњачког насиља у тој школи.

Прије више мјесеци против четрнаестогодишњег ученика суботичке основне школе "Сечењи Иштван" поднијета је кривична пријава у Вишем јавном тужилаштву због сумње да је починио дјело угрожавање сигурности због пријетњи смрћу наставници хемије и другим ученицима.