latinica  ћирилица
13/10/2024 |  09:01 ⇒ 09:17 | Аутор: РТРС

Бањалука - "Разгледница из неодољиве" у трци за најбољи туристичи филм (ВИДЕО)

Филм Туристичке организације града и Центра за развој пољопривреде и села Бањалука "Разгледница из неодољиве" у трци је за најбољи туристички филм, у оквиру "CIFFT" конкурса за награду "Избор људи".
"Разгледница из Неодољиве" (Фото: ТО Бањалука) -
"Разгледница из Неодољиве" (Фото: ТО Бањалука)

Публика из цијелог свијета за свог фаворита може гласати до 18. октобра, а на који начин и зашто бисте требали да дате ваш глас филму из Бањалуке, за наш Јутарњи програм појаснила је помоћник директора Туристичке организације Бањалука Миња Шурлан.

Шурлан је позвала све грађане да гласају за филм из Бањалуке, како би град на Врбасу, био још видљивији, али и Република Српска.

Када је ријеч о садржају филма, Шурлан додаје да он садржи све природне љепоте Бањалуке и Српске.

Међународни комитет фестивал туристичког филма, основан 1989. године, окупља међународне корпоративне и туристичке филмске фестивале на најпрестижнијој иницијативи за додјелу награда и признања за туристичке рекламе, промотивне и видео-снимке на друштвеним медијима.

Такмичење ће дефинисати најбоље свјетске филмове о туризму године, награђене на ексклузивној додјели Свјетске филмске награде за туризам, церемонији која слави најефикасније туристичке видео-снимке и креативне таленте који стоје иза њих.

Заинтересовани могу гласати и ОВДЈЕ.