latinica  ћирилица
06/10/2024 |  23:29 | Аутор: РТРС

Вишковић: У свим општинама у Изборној јединици седам побиједио СНСД-а

Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић истакао је да му је драго да су грађани Милића препознали политику ове странке, а посебно што је у Изборној јединици седам у свим локалним заједницама побиједио СНСД.
Радован Вишковић - Фото: РТРС
Радован ВишковићФото: РТРС

- Мало је других који могу да се похвале таквим резултатима - рекао је Вишковић након што је кандидат СНСД-а за начелника општине Милићи Марко Савић погласио побједу на локалним изборима.

Он је навео да је СНСД овом побједом добио велики задатак и да од вечерас носи велику одговорност за ово мјесто.

Вишковић је рекао да ће учинити све да се забораве политичке подјеле у Милићима јер је у овом мјесту мало људи и требали би сви да се укључе и помогну да ово буде боље мјесто за живот.

- Наставићемо све пројекте које смо обећали. Чим се локална заједница конституише, донесе одлуку о локацији и пројекту, обезбијећемо новац и кренути да градимо станове за младе брачне парове, нове производне хале, нова радна мјеста - навео је Вишковић.

Наводећи да су му грађани рекли да је у Милићима приоритет производна хала, он је истакао да су обезбијеђена средства влада Републике Српске и Аутономне Покрајине Војводине и да ће се одмах ићи у реализацију те идеје.

Он је рекао да изборна побједа носи велику одговорност јер треба оправдати повјерење грађана.

- Велико им хвала, али исто тако ставили су ми велико бреме одговорности на леђа, јер сам сигуран да су од ове вечери и очекивања наших грађана значајно већа. Ми морамо оправдати та очекивања - рекао је Вишковић.