latinica  ћирилица
07/09/2024 |  20:15 ⇒ 21:22 | Аутор: РТРС

Додик: Добој - мјесто побједе СНСД-а (ФОТО)

Предсједник СНСД-а Милорад Додик поручио је да је Добој мјесто побједе СНСД-а, да Добој заслужује да настави да се развија и да је вечерас у овом граду како би дао подршку кандидату за градоначелника Борису Јеринићу и листи кандидата за локални парламент.
Додик у Добоју - Фото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
Додик у ДобојуФото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је на страначкој конвенцији у Добоју да је ова странка спремна за још једну велику побједу.

- Прије неколико дана овдје смо отворили болницу, а вечерас смо разговарали о пројектима који треба да обиљеже нови мандат и то ће бити дар људима у овом граду - изјавио је Додик.

Фото: ZIPAPHOTO/BorislavZdrinja

Додик је додао да СНСД жели да Добој буде примјер успјеха и указао на то да се у том правцу увелико саобраћајно развија.

- Република Српска има потенцијал за велике пројекте, а у сарадњи са предсједником добојског Градског одбора СНСД-а Обреном Петровићем, тражићемо од Владе Српске да се у власништво Добоја пренесе дио неупотребљивог земљишта "Жељезница Републике Српске" који ће бити у корист привредног развоја града.Град Добој је успјешан зато што има једну партију и једну структуру одлучивања. И ја то поштујем - изјавио је Додик и додао да добојски одбор СНСД-а може да буде примјер другим организацијама ове странке.

Фото: ZIPAPHOTO/BorislavZdrinja

Он је поручио да БиХ није перспектива ако је мимо Дејтонског мировног споразума и ако у њој нема Републике Српске, те да у томе Срби немају право на заблуду.

- Нама живота нема без Републике Српске јер без Српске нема слободе - поручио је Додик.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Добоја Борис Јеринић каже да Добој политиком окупљања иде напријед.

- Циљ је да СНСД има убједљиву скупштинску већину како би наставили са капиталним пројектима. Град Добој иде напријед уз подршку Владе Српске и њених институција - истиче Јеринић.