latinica  ћирилица
06/09/2024 |  20:47 ⇒ 20:48 | Аутор: РТРС

Станивуковић: Спремни смо на побједу, са много енергије и ентузијазма

Ако се по првом дану кампања познаје, онда је већ јасно која ће странка, која идеја и који ће кандидат за градоначелника побиједити, изјавио је актуелни и кандидат за градоначелника Бањалуке Драшко Станивуковић.
ПДП - Фото: Уступљена фотографија
ПДПФото: Уступљена фотографија

- Ми смо нашу кампању почели афирмативно, базирану на дјелима, а други киње, критикују и причају само о нама. Ми о нашим дјелима, а сви о нама. Јасно је ко побјеђује. И ми смо вечерас овдје у Парку ослобођења. Ту је по нечијим плановима требао да буде небодер, али наше је дјело што је овдје сада један прелијепи парк - истакао је Станивуковић на вечерашњем представљању кандидата у Парку ослобођења.

Он је истакао да су његови политички опоненти организовали трибине на мјестима на којима су он и сарадници оставили печат својим дјелима.

Станивуковић каже да је представљено сјајних 35 кандидата, без којих ниједна његова побједа не би била побједа.

- Спремни смо на побједу, са много енергије и ентузијазма. За нас ово није изборна кампања, јер ми никада нисмо стали, не само од 2020, него још од 2014. године. Десет година радимо, десет година смо на терену, ово је један уобичајени ритам и за мене и моје сараднике. Само ћу поновити: дјела побјеђују! - поручио је Станивуковић.

Бранислав Бореновић, предсједник ПДП и носилац листе за Скупштину града Бањалука, истакао је да су дјела нешто што одваја ПДП од других политичких партија.

- Ми имамо и људе и дјела, која су толико видљива да их нико не може оспорити. Нажалост, нико из других политичких партија не може да превали преко уста да је и овај парк лијеп и потребан Бањалуци, уз остале паркове, шеталиште поред Врбаса, видиковац на Бањ брду, хотел који се гради, централно спомен-обиљежје, бесплатне уџбенике, бесплатну легализацију... То су, између осталог, сјајна дјела и сигуран сам да ће тако бити и даље. Сигуран сам да ће екипа која је са мном на листи, уз нашег Драшка Станивуковића, однијети велику побједу, а да ће Бањалука показати да цијени урађено и цијени дјела - поручио је Бореновић.

Фото: Уступљена фотографија

Смиљана Моравац-Бабић, кандидат за одборника у Скупштини града Бањалука, истакла је да је Станивуковић, и поред опструкција скупштинске већине, својом невјероватном визијом и енергијом успио да уради сјајне ствари за Бањалуку.

Милада Шукало, кандидат за одборника у Скупштини града Бањалука, навела је да се већ првог дана може видјети да ће кампања бити прљава, али да се кандидати ПДП неће бавити таквим активностима, него да ће резултати и дјела бити тема кампање.

Кандидат за одборника у Скупштини града Бањалука, Бојан Кресојевић, рекао је да је сигуран да ће листа коју предводи предсједник ПДП Бранислав Бореновић, као и Драшко Станивуковић као кандидат за градоначелника, побједнички завршити ову политичку утакмицу, а у корист грађана Бањалуке.