latinica  ћирилица
04/09/2024 |  11:44 ⇒ 13:15 | Аутор: РТРС

Цвијановић: Дјела увијек говоре више од ријечи, а Болница у Добоју је заиста једно ремек дјело (ВИДЕО)

Наставићемо и у нареднм периоду да се одговорно односимо према грађанима у цијелој Републици Српској, посебно када је здравствени сектор у питању рекла је Жељка Цвијановић, српски члан Предсједништва БиХ, на свечаном отварању новоизграђене болнице "Свети апостол Лука".
Жељка Цвијановић - Фото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Жељка ЦвијановићФото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- Осјећам се поносно. И сама сам понекад била скептик, на самим почецима. Сада већ давне 2006. године, Милорад Додик, тадашњи предсједник Владе ми је улио оптимизам са реченицом "Ако не кренемо са послом, нећемо никада ни завршити" - нагласила је Цвијановићева.

Каже да дјела увијек говоре више од ријечи, а нова болница у Добоју је заиста једно ремек дјело, на понос овог града и цијеле Републике Српске.

Поручила је да су сви свјесни колико је важно да будемо сви заједно и да наставимо са капиталним пројектима.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

- Захваљујемо се и свим здравственим радницима који су предано радили и лијечили наше становништво и имали стрпљења да чекају бољу инфраструктуру. Хвала за љубав коју показујемо према Републици Српској - додала је Цвијановић.

Укупна вриједност пројекта нове добојске Болнице је око 104 милиона КМ, а средства су обезбијеђена из буџета Републике Српске.