latinica  ћирилица
02/09/2024 |  10:20 | Аутор: СРНА

Шушчевић: Никаквог инцидента није било на Бардачи, предсједник се културно поздравио, неистинити написи у медијима

Директор Туристичке организације Србац Радисава Шушчевић изјавила је Срни да никаквог инцидента није било на Бардачи током "Гастро феста" који је посјетио предсједник Српске Милорад Додик нити је његово обезбјеђење икоме пријетило.
Међународни Гастро дани - Србац - Фото: РТРС
Међународни Гастро дани - СрбацФото: РТРС

Реагујући на написе појединих медија да је сусрет Додика и ветерана завршен инцидентом, Шушчевићева је рекла да то није истина.

- Као организатор Традиционалне туристичко-привредне манифестације "Гастро фест Бадрача" могу потврдити да је предсједник Додик пришао, лијепо и културно се поздравио. Неки људи су реаговали како су реаговали, а предсједник се културно окренуо и отишао. Никаквог инцидента није било. Обезбјеђење није било ту, нити је пријетило икоме. Написи у појединим медијима не стоје - рекла је она.

Традиционална туристичко-привредна манифестација "Гастро фест Бадрача", коју организује Туристичка организација Србац под покровитељством ове локалне заједнице отворена је синоћ на Бардачи. Деветнаести по реду Гастро фест окупио је неколико хиљада посјетилаца из србачке и сусједних општина и градова.

Портал "Српскаинфо" је објавио да су током "Гастро феста" ветеранима пришла двојица људи из пратње предсједника "од којих је један агресивно наступио, а могући инцидент на крају је, ипак, спријечен".

Потпредсједник Удружења "Ветерани одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске" Недељко Клинцов, након што је јуче на "Фејсбуку" објавио да је један од припадника предсједниковог обезбјеђења "покушао са пријетњама", данас је објавио на "Фејсбуку" да то није било обезбјеђење предсједника него возач начелника општине.