latinica  ћирилица
29/08/2024 |  13:47 ⇒ 16:12 | Аутор: РТРС

Компанија из Емирата заинтересована за улагања у авио-индустрију Српске (ФОТО)

Предсједник Републике Српске Милорад Додик и српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић разговарали су данас у Палати Републике са делегацијом компаније "G7Aviation" из Уједињених Арапских Емирата.
Милорад Додик са делегацијом УАЕ - Фото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Милорад Додик са делегацијом УАЕФото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

На састанку је разговарано о потенцијалном улагању у авио-индустрију Републике Српске, као и у друге области, саопштрено је из Кабинета предсједника Српске.

Додик је изразио задовољство што су представници компаније "G7Aviation" заинтересовани за развој авио-индустрије у Српској и истакао да се нада да је ово почетак успјешне сарадње која ће бити од важности свима који ће користити авио-саобраћај.

Фото: predsjednikrs.rs/BorislavZdrinja

Предсједник Српске нагласио је важност развијања авио-индустрије у Републици Српској и додао да ће увијек пружити подршку када су у питању развојни пројекти из ове области.

Цвијановић је на Инстаграму навела да се нада успјешној сарадњи у наредном периоду, као и реализацији заједничких пројеката.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Састанку су присуствовали и премијер Републике Српске Радован Вишковић и министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић.