latinica  ћирилица
27/08/2024 |  11:19 | Аутор: СРНА

У судару два камиона и два аутомобила петоро повријеђених

Петоро људи повријеђено је у саобраћајној незгоди у Живиницама у којој су учествовала два теретна возила, два аутомобила и жена која је ишла пјешке, саопштено је данас из Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона.
Полиција ФБиХ - Фото: РТРС
Полиција ФБиХФото: РТРС

Свих петоро повријеђених у јучерашњој незгоди задобило је лакше повреде, али је један од њих чији су иницијали Р.С. /70/ задржан на болничком лијечењу на Клиници за хирургију при Универзитетском клиничком центру Тузла.

У овој саобраћајној незгоди учествовали су камион "ситроен" којим је управљао мушкарац чији су иницијали С.Б. /43/ из Барица код Живиница, аутомобили "ауди" који је возио А.Ш. /25/ из Живиница, "шкода" којом је управљао Е.Б. /49/ из Горњих Дубрава, камион "сканиа" са прикључним возилом за чијим је воланом био А.Б. /37/ из Зенице и жена Е.Ч. /57/ из Живиница која је ишла пјешке.

Љекарска помоћ у Дому здравља Живинице указана је возачу камиона С.Б. и аутомобила "ауди" А.Ш, те сапутницима из возила М.С. /74/, Р.С. /70/ из Живиница и пјешакињи Е.Ћ, одакле су упућени у Универзитетски клинички центар Тузла.