latinica  ћирилица
22/08/2024 |  11:14 ⇒ 12:55 | Аутор: РТРС

Починилац троструког убиства у Санском Мосту под надзором МУП-а Српске

Портпарол МУП-а Унско-санског кантона Аднан Бегановић навео је да је осумњичени за троструко убиство у Санском Мосту након операције у Универзитетском клиничком центру Републике Српске под надзором припадника Министарства унутрашњих послова Српске 24 часа дневно.
Убиство у Санском Мосту - Фото: РТРС
Убиство у Санском МостуФото: РТРС

Бегановић је изразио наду да ће осумњичени мушкарац чији су иницијали М.В. /61/ бити боље, те да ће бити пребачен на подручје Унско-санског кантона како би био испитан на околности догађаја.

Он је навео да су истражиоци кантоналног МУП-а и припадници Тужилаштва Унско-санског кантона синоћ завршили увиђај.

Претресено је и возило осумњиченог, као и стамбени објекти у којима је боравио.

- Истрага у току - додао је Бегановић.

Из УКЦ-а је саопштено да је мушкарац који се сумњичи за троструко убиство у Санском Мосту стабилног здравственог стања послије оперативног захвата.

Тужилаштво Унско-санског кантона оформило је тим који ће у сарадњи са припадницима Управе полиције Министарства унутрашњих послова Унско-санског кантона предузети све радње с циљем прикупљања доказа и расвјетљавања свих околности троструког убиства.

Подсјећамо, у пуцњави у Средњошколском центру у Санском Мосту јуче су убијени директор школе, секретарица и професорица, а починилац В.М. покушао је да изврши самоубиство, потврђено је раније из Министарства унутрашњих послова Унско-санског кантона.