latinica  ћирилица
22/08/2024 |  11:13 ⇒ 12:44 | Аутор: РТРС

Осумњичени за убиство у Санском Мосту стабилно послије операције (ВИДЕО)

Мушкарац који је јуче пуцао у Средњошколском центру у Санском Мосту стабилног је здравственог стања послије оперативног захвата, рекао је начелник Клинике за торакалну хиругију Универзитетског клиничког центра Републике Српске Марко Кантар.
УКЦ изјава за новинаре - Фото: РТРС
УКЦ изјава за новинареФото: РТРС

Мушкарац који се сумњичи за убиство троје људи у Санском Мосту покушао је да изврши самоубиство, те је због задобијених повреда превезен у УКЦ.

- Пацијент је примљен јуче са простријелном раном грудног коша, обилним крварењем и повредама опасним по живот. Повријеђена су му плућа која су витални орган, те су након хитне интервенције повреде збринуте, тако да је сада пацијент стабилан и налази се на интензивној њези. Очекујемо да остане стабилан и да убрзо буде пребачен на одјељење - рекао је Кантар.

Генерални директор УКЦ-а Владо Ђајић рекао је да су поново показали да је УКЦ опремљен савременом дијагностиком и да има добре стручњаке који су спремни да одговоре на најзахтјевније оперативне захвате.

- Даћемо све од себе да још више унаприједимо наш УКЦ - рекао је Ђајић.

У пуцњави у Средњошколском центру у Санском Мосту јуче су убијени директор школе, секретарица и професорица, а починилац В.М. покушао је да изврши самоубиство, потврђено је раније из Министарства унутрашњих послова Унско-санског кантона.