latinica  ћирилица
18/08/2024 |  19:32 ⇒ 19:43 | Аутор: РТРС

Црнадак: Цвијановић нервозна због питања - "гдје су паре?"

Потпредсједник ПДП-а и шеф Клуба посланика те странке у Народној скупштини Републике Српске Игор Црнадак рекао је да је "сасвим логично да је српски члан Предсједништва Жељка Цвијановић нервозна зато што са све више адреса стиже питање - гдје су паре".
Игор Црнадак - Фото: Уступљена фотографија
Игор ЦрнадакФото: Уступљена фотографија

- Око тог питања највише су забринути управо они чије породице и кумови су добијали милионске послове из буџета. Зна Цвијановић да опозиција нема никакве везе са америчком Амбасадом, али је лакше измишљати него, на примјер, објавити списак свих трошкова за Српска опен, гдје су највеће послове добиле особе које су управо њој изразито блиске - рекао је Црнадак за Српскаинфо.

Он је рекао и да је "лакше нападати друге него објашњавати зашто си због властите корупције у тешкој међународној изолацији".

- Ни опозиција, ни Америка, ни Брисел нису покрали Републику Српску него људи из Српске, који су најближи Жељки и СНСД. Не помаже се Српској да етикетираш и подмећеш опозицији, него да се обезбиједи правда, да престане пљачкање народа, а онда ће доћи благостање и напредак за све који овдје живе - рекао је Црнадак.

Подсјећамо, српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић оцијенила је да је америчка Амбасада у Сарајеву, због спознаје да опозиција у Републици Српској стоји веома лоше, одлучила да пред локалне изборе преузме њихову улогу.